3D Formula Racing
  • Pret: 2,083 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 1,75 EUR
3D Formula Racing
3D Formula Racing este una din cele mai bune jocuri de curse Formula 1 in formatul 3D! Jocul prezinta un numar mare de circuite de curse existente din lumea intreaga. Alegeti una din trei masini de cursa cu control si caracteristici diferite! Incercati sa cistigati campionatul sau participati intr-o singura cursa! Grafia realistica a jocului este foarte aproape de realitate. Exista citeva modalitati de privire a jocului, precum privire din cabina sau privire din spatele masinei. Masinele de cursa ating viteza de mai mult de 300 km/ora, controlul masinei este cu cit mai piosibil apropiat realitatii. In cazul coliziunei cu alta masina sau iesirii de pe pista, masina voastra va fi deteriorata in mod corespunzator. In modalitatea de campionat veti avea citiva rivali in acelas timp. Grafia incredibila, spatiu 3D plin, sistemul de deteriorare a masinelor de cursa, circuite de cursa existente in realitate, diferite priviri de camera si sunete de insotire va asteapta!
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
3D Formula Racing
3D Formula Racing
3D Formula Racing

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.