Crazy Hospital
  • Pret: 1,178 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 0,99 EUR
Crazy Hospital
Ganduri ingrozitoare iti trec prin cap cand te trezesti in mijlocul unei gramezi de gunoi. Ai dureri ingrozitoare si nu iti aduci aminte cum ai ajuns acolo. N-ai nici cea mai vaga idee cine esti sau macar care iti este numele. E timpul sa afli cine ti-a facut asta si sa te razbuni! Lupta pe drumul tau in sus, incepand din beci si trecand prin interminabilele nivele ale Crazy Hospital, pana la birourile unde e posibil sa-i gasesti pe cei responsabili cu mizeria in care te afli. Sparge calculatoarele ca sa scapi de masurile de securitate si sa aduni informatii vitale despre soarta ta. Dar ai grija la nenumaratii inamici nebuni care vor incerca sa-ti ia viata!
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Crazy Hospital
Crazy Hospital
Crazy Hospital

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.