Feed Timmy
  • Pret: 2,963 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 2,49 EUR
Feed Timmy
Timmy s-a ratacit si, ce este si mai rau, este infometat. Asa ca, inainte sa-l ajuti in captivanta calatorie inapoi spre casa, trebuie sa te asiguri ca nu este infometat! Sa nu crezi ca va fi usor! Va trebui sa te folosesti de toata ingeniozitatea ta pentru a duce la indeplinire sarcinile ce vor aparea. Cu toate acestea, cu ajutorul tau, Timmy va putea sa-si vada din nou prietenii si nu va mai fi infometat. Hraneste-l pe Timmy intr-un joc de strategie in timp real, plin de provocari, avand controale intuitive si grafica frumoasa, disponibil pe telefonul tau mobil.
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Feed Timmy
Feed Timmy
Feed Timmy

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.