Gothic 3 - The Beginning
  • Pret: 2,083 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 1,75 EUR
Gothic 3 - The Beginning
Intra in lumea unica a spectacolului RPG in 2008! Cu Gothic 3 - The Beginning, faimoasa serie in sfarsit incepe si pe telefonul tau mobil! Povestea noastra se petrece cu mai mult de 140 de ani inainte de prima parte din seria Gothic. Te vei gasi in rolul tanurului Xardas care intr-o noapte primeste o vizita inoportuna din partea fantomei lui Buthomar. Aceasta din urma te va insarcina cu gasirea celor patru Alesi - numai cu ajutorul lor vei putea readuce magia insulei Khorinis. Nu va fi deloc atat de simplu pe cat pare: fortele raului incearca sa preia controlul orcilor nemilosi, scopul lor fiind sa obtina imensa putere interzisa a pietrelor runice vrajite. Numai tu poti salva lumea din Gothic! Jocul RPG extrem de complex te va tine legat de afisajul telefonului tau pentru ore in sir! In decursul calatoriei tale, vei intalni o multime de inamici, cum ar fi lupi, banditi sau chiar troli. Vei discuta cu personaje din joc, vei colecta arme si alte obiecte utile, vei descuia usi, vei face comert si nu in ultimul rand vei avea de a face cu cei mai buni instructori din Khorinis. In timp ce vei rezolva principala ta insarcinare, vei trece printr-o multime de side-quest-uri pentru a castiga experienta, aur si obiecte unice. Functia quickslot, meniul cu structura clara si controlul intuitiv creaza o atmosfera de gaming foarte relaxata si fac ca jocul sa fie extrem de accesibil chiar si pentru incepatorii care vor sa-si gaseasca rapid drumul in lumea Gothic mobila. Chiar daca reusesti sa infrangi fortele raului pentru moment, poti sa-ti continui aventura pe Khorinis si sa iti dezvolti personajul mai departe! Gothic 3 - The Beginning este o necesitate pentru orice pasionat al jocurilor pe mobil si asigura o multime de ore de distractie pura!
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Gothic 3 - The Beginning
Gothic 3 - The Beginning
Gothic 3 - The Beginning

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.