Kim Possible
  • Pret: 2,963 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 2,49 EUR
Kim Possible
Intra intr-o lume a intrigilor, a dispozitivelor ingenioase si a miscarilor mortale alaturi de Kim Possible! Bazata pe povestea tinerei agente care strabate lumea luptand cu inamici infricosatori, dar care ajunge la timp acasa pentru a-si face temele. Ajut-o pe Kim sa-si salveze tatal di n ghearele maleficului Dr. Drakken, parcurgand cele 50 de nivele de aventura incitanta. Scopul este de a sari pe fiecare placa si de a potrivi culorile, terminand inainte ca placile sa-si schimbe din nou culoarea. Evita pericolele ca fasciculele laser si bombe folosind dispozitive ingenioase - colecteaza scutul anti-laser sau cronometrul care adauga timp suplimentar. Acceseaza varianta mini a jocului si foloseste-l pe prietenul Rufus, care, sarind de pe o platforma pe alta va prinde cheia ce deschide urmatoarele etape pentru Kim. Cu siguranta vei avea parte de ore incitante de distractie!
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Kim Possible
Kim Possible
Kim Possible

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.