Rubik's Bloxx Twister
  • Pret: 2,963 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 2,49 EUR
Rubik's Bloxx Twister
Bazat pe legendarul joc Rubik's(R) Cube, Rubik's Bloxx Twister este un puzzle incitant cu nivele infinite de distractie! Joaca fie intr-o fantana, sau pe un grilaj de caramizi, asezate de jos in susul ecranului. Va trebui sa schimbi formele caramizilor pentru a reusi sa descoperi diferite combinatii - gaseste 3 sau mai multe de aceeasi culoare pe acelasi rand pentru a reusi un Block Match. Portiveste 3 sau mai multe blocuri bomba si toate caramizile adiacente vor exploda, ajutandu-te sa treci mai repede la alt nivel. Dar ai grija – daca oricare dintre caramizile adiacente este o bomba, vor exploda si ele, si nu vei castiga nici un punct pentru aceasta potrivire ! Colecteaza puncte de la potriviri ale bombelor cu succes sau de la manevre Rubik's Cube. Vei avansa la urmatorul nivel doar atunci cand ai castigat destule puncte – fiecare nivel progresiv inseamna o ridicare mai rapida a caramizilor si o mai mare provocare! Numarul de puncte necesar pentru a trece la urmatorul nivel este determinat algoritmic, deci nu exista un numar limita de nivele pe care le poti juca. Distractia este limitata doar de abilitatile si determinarea ta !
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Rubik's Bloxx Twister
Rubik's Bloxx Twister
Rubik's Bloxx Twister

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.