Sturmtrupp Mars - Operation Roasted Bugs
  • Pret: 1,178 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 0,99 EUR
Sturmtrupp Mars - Operation Roasted Bugs
Nava ta capitala aterizeaza incet la baza recent construita... Grabeste-te, radarele detecteaza deja valuri de insecte care se apropie rapid! Pozitioneaza primele turele laser si mercenarii in graba! Foloseste resursele disponibile ca sa construiesti cladiri defensive, sa cercetezi, sa imbunatatesti cladiri sau sa repari unitatile stricate. Rezista la nenumarate atacuri si adapteaza-ti strategia la diferitele tipuri de inamica care iti fac viata un iad, venind pe pamant, prin aer sau chiar pe sub pamant. Bonusuri precum bombe fatale sau mega armuri te ajuta in batalia ta disperata, aproape lipsita de speranta. Nu ai timp de odihna: in momentul in care hoardele inteligente de gandaci ti-au gasit cartierul general, singurul lor scop este sa-l distruga! Abilitatile tale strategice sunt unica speranta de supravietuire a coloniilor Martiene! Accepta provocarea si trimite bestiile inapoi de unde au venit!
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Sturmtrupp Mars - Operation Roasted Bugs
Sturmtrupp Mars - Operation Roasted Bugs
Sturmtrupp Mars - Operation Roasted Bugs

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.