Swords of Fury
  • Pret: 2,083 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 1,75 EUR
Swords of Fury
Personificarea Raului se trezeste dintr-un somn milenar pentru a distruge lumea si a lasa asupra ei intunericul. Numai alesii pot sa infrunte Raul. O parte dintre ei pentru a il distruge ... cealalta parte pentru a ii intra in gratii si a il folosi. Tu de care parte vei fi? Swords of Fury este un joc clasic hack'n'slash, care contine tot ceea ce este mai bun in acest tip de jocuri: dinamismul, dezvoltarea in continuu a capacitatilor de lupta a personajelor, multitudinea acestor capacitati si noile obiective care cresc succesiv. infige sabia in inima inamicului sau arde-o cu o singura vraja! Vei ajunge in locurile antice ale puterii si vei obtine cheile care vor deschide portile vietii. infrunta-te cu inamicul si cu natura acestuia si ... nu uita ca in acest concurs premiul pentru locul doi este moartea. Caracteristici: doua personaje la alegere (luptatorul si vrajitorul) 12 locatii pitoresti si fantastice (cimitire, temnite, forturi, temple, paduri si altele) dezvoltarea in continuu a personajului lovituri speciale si vraji puternice diferite arme, armuri, scuturi si aure magice puternice 25 de inamici diferiti (inclusiv personajele boss) mod Bluetooth multiYou! care permite posibilitatea de a juca in pereche cu alt jucator un joc dinamic, bazat pe o fabula muzica specifica si efecte de sunet speciale Arata de ce esti capabil sau vei disparea din istorie...
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Swords of Fury
Swords of Fury
Swords of Fury

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.