Pirates' Den
  • Pret: 1,178 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 0,99 EUR
Pirates' Den
Fiecare pirat are doua iubiri in viata sa– bogatie si… bogatie mai mare. Caile de a obtine aceasta iubire sunt diverse, insa toate sunt extrem de periculoase. Pirates' Den va introduce in lumea fermecatoare, desi periculoasa a duelurilor intre pitati. Dueluri nu cu sabii si rapire, dar cu zaruri. Aceasta va va impune sa va intilniti fata in fata cu amicii vostrii si sa urmariti calea gloriei pentru a dovedi valoarea voastra. Cutit ascuns, citeva smecherii si glonturi din otel – nu mai aveti nevoie de nimic. Caracteristicile jocului: Trei tipuri de joc cu zaruri: Blackjack, Poker si Liar's Dice Diferite variante de cistig. Doua modalitati de joc pentru un jucator: Career si Roundie multiYou! Modalitatea Hot Seat ofera posibilitatea de a concura cu alti jucatori. Posibilitatea de a face smecherii (amagiri) in timpul jocului. Grafie amuzanta in stil de pirati. Muzica care reda atmosfera din taverna. Multe ore de o veselie excelenta. Gloria si bogatia … sau sase funti de glod – alte posibiltati nu exista.
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Pirates' Den
Pirates' Den
Pirates' Den

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.